Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat

Mindfulness, keho ja stressi to 25.3. klo 18-20

25.3.2021 - 25.3.2021

OAJ Kymenlaakso ja Avara Valmennus

Mindfulness, keho ja stressi
torstaina 25.3. 18:00-20:00

 

Tervetuloa OAJ Kymenlaakson ja Avara Valmennuksen järjestämään etätyöpajaan!

Aiheena on ”Mindfulness, keho ja stressi”. Työpajassa kertaamme lyhyesti viime koulutuksen sisältöä siitä, mitä mindfulness on ja mitä se ei ole. Lisäksi käsittelemme eri harjoituksia ja teoriaa, joilla voi ymmärtää ja  hallita stressiä paremmin. Tämä koulutus sopii sinulle, vaikka et olisi ollut ensimmäisessä OAJ:n ja Avara Valmennuksen etätyöpajassa.

Teemme yhdessä muutamia lyhyitä mindfulness-harjoitteita, joita voit halutessasi ottaa heti käyttöön työssäsi. Työpajassa esitetään lisäksi esimerkkien kautta muita mindfulnessin sovelluksia työelämässä. Opettelemme myös rentouttavia kehontarkkailu- ja hengitystekniikoita.

Kurssi soveltuu kaikille, oli sinulla kokemusta mindfulnessista tai ei. Tämä on tehokas ja kompakti tapa saada kosketus mindfulnessiin, eli tietoisen läsnäolon taitoihin. Työpaja on myös mukava levähdyshetki ja sisäänpäin kääntyminen arjen vilkeestä.

Suosittelemme, että osallistut etäyhteyteen mahdollisuuksien mukaan häiriöttömässä ympäristössä, jossa voit keskittyä täysin työpajan sisältöön –  ehkä meluttomassa paikassa, ehkä jättäen kännykän ja muut huomiota vievät asiat pois lähettyviltä työpajan ajaksi. Ehkäpä voit pukeutua mahdollisimman rennosti. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä etätyöpajaan osallistumiseksi, mutta voivat tukea tekemiämme tietoisen läsnäolon harjoituksia etenkin aiheeseen uutena tutustuville.

Teemme yhden mindfulness-harjoituksen makuultaan. Voit maata matolla, jumppamatolla tai sängyssä harjoituksen ajan. Viltti on hyvä olla lähettyvillä, jos harjoituksen aikana tulee vilu. Pään alle ei kannata laittaa isoja tyynyjä, vaan maksimissaan matala tuki, jotta niska pysyisi suorassa linjassa selän kanssa. Jos makaaminen suorana selällään aiheuttaa kipua alaselkääsi, tuo polvet koukkuun tai aseta matala tyyny takamuksen alle. Voit myös halutessasi istua.

Lämpimästi tervetuloa tietoiseen työpajaan!

Joonatan Jääskeläinen, mindfulness-ohjaaja ja työhyvinvoinnin asiantuntija

joonatan@avaravalmennus.fi

www.avaravalmennus.fi

Zoom-linkki tapahtumaan

https://us02web.zoom.us/j/87979322895?pwd=SFhLa2ZzQzltTi85QTZiWWJBWmhldz09

Meeting ID: 879 7932 2895
Passcode: 680044