Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat

Mindfulness työhyvinvoinnin välineenä

20.1.2021

Työhyvinvointia opettajille keskiviikkona 20.1.2021 klo 18.30

OAJ Kymenlaakso sekä Avara Valmennus järjestää etätyöpajan keskiviikkona 20.1.2021 klo 18.30.

Aiheena on ”Mindfulness työhyvinvoinnin välineenä”.

Työpajassa käsittelemme sitä, mitä mindfulness on, mitä se ei ole, miksi sitä kannattaa kokeilla työhyvinvoinnin näkökulmasta sekä miten sitä voi hyödyntää päivittäin työ- ja vapaa-ajalla.

Teemme yhdessä muutamia lyhyitä mindfulness-harjoitteita, joita voit halutessasi ottaa heti käyttöön työssäsi. Työpajassa esitetään lisäksi esimerkkien kautta muita mindfulnessin sovelluksia työelämässä. Opettelemme myös rentouttavia kehontarkkailu- ja hengitystekniikoita.

 

Kurssi soveltuu kaikille, oli sinulla kokemusta mindfulnessista tai ei. Tämä on tehokas ja kompakti tapa saada kosketus mindfulnessiin, eli tietoisen läsnäolon taitoihin. Työpaja on myös mukava levähdyshetki ja sisäänpäin kääntyminen arjen vilskeestä.

 

Suosittelemme, että osallistut etäyhteyteen mahdollisuuksien mukaan häiriöttömässä ympäristössä, jossa voit keskittyä täysin työpajan sisältöön – ehkä meluttomassa paikassa, ehkä jättäen kännykän ja muut huomiota vievät asiat pois lähettyviltä työpajan ajaksi. Ehkäpä voit pukeutua mahdollisimman rennosti. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä etätyöpajaan osallistumiseksi, mutta voivat tukea tekemiämme tietoisen läsnäolon harjoituksia etenkin aiheeseen uutena tutustuville.

 

Teemme yhden mindfulness-harjoituksen makuultaan. Voit maata matolla, jumppamatolla tai sängyssä harjoituksen ajan. Viltti on hyvä olla lähettyvillä, jos harjoituksen aikana tulee vilu. Pään alle ei kannata laittaa isoja tyynyjä, vaan maksimissaan matala tuki, jotta niska pysyisi suorassa linjassa selän kanssa. Jos makaaminen suorana selällään aiheuttaa kipua alaselkääsi, tuo polvet koukkuun tai aseta matala tyyny takamuksen alle. Voit myös halutessasi istua.

 

Lämpimästi tervetuloa tietoiseen työpajaan!

 

Joonatan Jääskeläinen, mindfulness-ohjaaja ja työhyvinvoinnin asiantuntija

joonatan@avaravalmennus.fi

www.avaravalmennus.fi

 

*****************************************************

 

Zoom-etäyhteyskutsu

Aihe: Mindfulness työhyvinvoinnin välineenä
Aika: 20.1. keskiviikkona 18:30-20:30

Zoom-linkki etätyöpajaan

https://us02web.zoom.us/j/86146317916?pwd=enVVeFVrOVlmWlNVc3dYWEhlUVNFQT09

Meeting ID: 861 4631 7916
Passcode: 867647

*****************************************************