Ohita navigaatio

Mielenilmaus Helsingin Senaatintorilla 5.4. klo 17.00 – 19.00

Kutsu 24.3.2022

Arvoisa kymenlaaksolainen opettaja ja opetusalan esihenkilö (OAJ:n jäsen)

Työ- ja virkaehtosopimusneuvottelut ovat tällä hetkellä erittäin vaikeassa tilanteessa, ja niitä käydään Helsingissä valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalan johdolla. OAJ ja muut Julkisalan korkeasti koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO:n ammattiliitot sekä koko kunta-alan järjestöt tavoittelevat useampivuotista palkkaohjelmaa, jolla kunnan työntekijöiden ja viranhaltijoiden palkkatason jälkeenjääneisyys saadaan korjatuksi ja kunta-alan ammattien vetovoima turvatuksi myös tulevaisuudessa. Työnantajajärjestö KT ei pidä palkkaohjelmaa mahdollisena.

Jos palkkaohjelmaa ei saada, kunnan palkkojen ero suhteessa muihin palkansaajiin ei pienene.

Ratkaisuksi pattitilanteeseen ja palkkaohjelman rahoittajaksi tarvitaan valtiota. Tasavallan hallituksen kehysriihi pidetään Helsingissä 5.-6.4. Tämän tavoitteen edistämiseksi JUKO, julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö, järjestää

mielenilmauksen Helsingin Senaatintorilla 5.4. klo 17.00 – 19.00.

Mukana ovat OAJ ja useat muut kunta-alan ammattiliitot.

OAJ Kymenlaakso tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua mielenilmaukseen vapaa-ajallaan ja bussikuljetuksen Helsinkiin ja takaisin 5.4. Bussi lähtee takaisin tilaisuuden päätyttyä n. klo 19.15.

ILMOITTAUTUMINEN 30.3.2022 KLO 12.00 mennessä

https://forms.gle/hJAoo9YLR3CwtvsF6

HUOM! Jos linkki ei aukea koneellasi, päivitä selaimesi, vastaa puhelimellasi tai kopioi linkin osoite selaimen osoiteriville.

Reissu toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on väh. 10 hlöä/bussi (2 bussia)! Ilmoittautuneille ilmoitetaan s-postitse, jos reissu ei toteudu.

Tervetuloa tukemaan kunta-alan työmarkkinaneuvotteluja ja palkkaohjelmaa!

OAJ:n KYMENLAAKSON ALUEYHDISTYS ry

Olli-Pekka Hakkarainen                          Tuomas Riikonen

puheenjohtaja                                        alueasiantuntija

Uutiset

Uutiset

Nenäpäivä 2023

06.11.2023

Uutiset

Rennon rouheat bileet!

05.09.2023

Tapahtumat

Tapahtuma | 2.2.2024

Kapen kokkikoulu

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000