Ohita navigaatio

Valtuustovaalit 2022, päivitetty 7.11.

 

Kevään 2022 vaalien aikataulut

Ehdokasasettelu 1.11.2021–15.1.2022
Sähköinen ennakkoäänestys 28.2.–14.3.2022
Varsinaiset vaalipäivät 4.–5.4.2022
Lisätietoja vaaleista saat seuraamalla tätä sivua ja OAJ:n somekanavia. Marraskuun ensimmäisellä viikolla käyttöösi tulee mm. ladattavia ja tulostettavia viestintämateriaaleja sekä käytännön ohjeita ehdolle asettumiseen. Pysy kuulolla!

Ehdokkaaksi asettumisen ensimmäinen askel on valitsijayhdistyksen luominen.  Yhdistyksen luomiseen tarvitaan ehdokas ja kolme kannattajaa, joiden kaikkien tulee kuulua samaan vaalipiiriin. Yhdistys luodaan kirjautuneena OAJ:n verkkosivujen Omat tiedot -osiossa. Kannattajasta, joka luo valitsijayhdistyksen, tulee yhdistyksen asiamies.Asiamies pyytää ehdokkaalta ja muilta kannattajilta heidän jäsennumeronsa. Yhdistystä luodessa syötetään valitsijayhdistyksen nimi ja slogan sekä ehdokkaiden ja kannattajien jäsennumerot. Nimitietoja ei voi ohjelmaan viedä tietosuojavaatimusten vuoksi. Nimet tulevat näkyviin, kun ehdokas/kannattaja on hyväksynyt roolinsa.

OAJ:n verkkosivuilla on sekä selaimessa toimivat että PDF-muotoon tallennetut kuvalliset ohjeet ehdokkaan asettamisesta ja roolien hyväksymisestä. Myöhemmin on tulossa myös video-ohje.

 

Kysymyksiin ja lisätietopyyntöihin vastaa OAJ:n Kymenlaakson alueyhdistyksen vaalisihteeri.
Jusa Rönkkönen
jusa.ronkkonen(ä)edukouvola.fi

 

Materiaaleja:

OAJ sivut

Vaali- ja äänestysjärjestys

Näin asetut ehdolle

 

Uutiset

Uutiset

Nenäpäivä 2023

06.11.2023

Uutiset

Rennon rouheat bileet!

05.09.2023

Tapahtumat

Tapahtuma | 2.2.2024

Kapen kokkikoulu

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000