Ohita navigaatio

Yksilöllistäminen ja eriyttäminen lukiossa ja amm. 2. asteella

Yksilöllistäminen ja eriyttäminen

lukiossa ja amm. 2. asteella

– miten tunnistaa ja ottaa huomioon opiskelijan erityiset tarpeet?

 

to 15.2.2024

klo 18-20

Teams

 

Opetuksen, ohjauksen ja arvioinnin mukauttamisen ja erityisjärjestelyjen tarve on lisääntynyt myös lukiossa ja ammatillisella 2. asteella. Koulutuksessa saat tietoa miten varautua, opastaa ja ottaa huomioon opiskelijan erityiset tarpeet esimerkiksi nepsy-haasteisiin liittyen.

 

Oma osaaminen vahvistaa työnhallinnan tunnetta ja siten lisää työhyvinvointia. Opetusalalla osa opettajan työhyvinvoinnista muodostuu pedagogisesta hyvinvoinnista, joka syntyy ja vahvistuu omasta osaamisesta sekä opiskelijan kohtaamisissa ja vuorovaikutuksessa.

 

OAJ Kanta-Häme järjestää OAJ Etelä-Karjalan, OAJ Satakunnan, OAJ Päijät-Hämeen, OAJ Kymenlaakson, OAJ Keski-Suomen, OAJ Pohjanmaan, OAJ Kainuun ja OAJ Lapin paikallisyhdistysten jäsenille koulutustilaisuuden. Jokaisella alueella on 50 Teams-linkkiä käytettävissä.

 

Ohjelma

klo 18.00-20.00 Yksilöllistäminen ja eriyttäminen, Marika Mäkinen, KM, EO, ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja ja tohtorikoulutettava, Ammattiopisto Spesia

 

Ilmoittautuminen pe 9.2. klo 9.00 mennessä .

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000