Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat

Mielenilmaus Helsingin Senaatintorilla 5.4. klo 17.00 – 19.00

Kutsu 24.3.2022

Arvoisa kymenlaaksolainen opettaja ja opetusalan esihenkilö (OAJ:n jäsen)

Työ- ja virkaehtosopimusneuvottelut ovat tällä hetkellä erittäin vaikeassa tilanteessa, ja niitä käydään Helsingissä valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalan johdolla. OAJ ja muut Julkisalan korkeasti koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO:n ammattiliitot sekä koko kunta-alan järjestöt tavoittelevat useampivuotista palkkaohjelmaa, jolla kunnan työntekijöiden ja viranhaltijoiden palkkatason jälkeenjääneisyys saadaan korjatuksi ja kunta-alan ammattien vetovoima turvatuksi myös tulevaisuudessa. Työnantajajärjestö KT ei pidä palkkaohjelmaa mahdollisena.

Jos palkkaohjelmaa ei saada, kunnan palkkojen ero suhteessa muihin palkansaajiin ei pienene.

Ratkaisuksi pattitilanteeseen ja palkkaohjelman rahoittajaksi tarvitaan valtiota. Tasavallan hallituksen kehysriihi pidetään Helsingissä 5.-6.4. Tämän tavoitteen edistämiseksi JUKO, julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö, järjestää

mielenilmauksen Helsingin Senaatintorilla 5.4. klo 17.00 – 19.00.

Mukana ovat OAJ ja useat muut kunta-alan ammattiliitot.

OAJ Kymenlaakso tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua mielenilmaukseen vapaa-ajallaan ja bussikuljetuksen Helsinkiin ja takaisin 5.4. Bussi lähtee takaisin tilaisuuden päätyttyä n. klo 19.15.

ILMOITTAUTUMINEN 30.3.2022 KLO 12.00 mennessä

 

Reissu toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on väh. 10 hlöä/bussi (2 bussia)! Ilmoittautuneille ilmoitetaan s-postitse, jos reissu ei toteudu.

Tervetuloa tukemaan kunta-alan työmarkkinaneuvotteluja ja palkkaohjelmaa!

OAJ:n KYMENLAAKSON ALUEYHDISTYS ry

Olli-Pekka Hakkarainen                          Tuomas Riikonen

puheenjohtaja                                           alueasiantuntija